Getallenreeks telefoon en KVK nummer niet meer zichtbaar

Ik heb afgelopen week mijn website aangepast en nu zijn getallenreeksen plotseling niet meer zichtbaar, zoals mijn telefoonnummer (met streepje) en KVK nummer. Beginnen allemaal met een 0, die heb ik nu veranderd in een O, dan is het wel zichtbaar. Ik vraag me af wat hier is misgegaan en vooral hoe ik het weer normaal krijg. Dank!

Ik bedoel daarmee: niet zichtbaar aan de voorkant. Aan de achterkant ziet het er wel normaal uit. En m’n huisnummer is ook zichtbaar, postcode ook. Maar telefoonnummer (waar ik hem ook zet en opnieuw typ) en KvK nummer niet. Behalve nu ik van de eerste nul een hoofdletter O heb gemaakt.

Melding: “Warning: “continue” targeting switch is equivalent to “break”

Op het moment dat mensen de website bezoeken komt er een melding

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Ik heb de host van onze website benaderd en die gaf de verklaring dat het om cache van de browser gaat. Op verschillende browsers op verschillende pc’s komt het echter naar voren, dus ik heb het idee dat er een andere oorzaak is. Aangezien dit niet netjes staat op het moment dat iemand de website bezoekt zou ik het graag weg werken.

Kunnen jullie hierbij helpen?

Aantal foutmeldingen in het Oxigeno thema

Onze website is gemaakt in WordPress met het betaalde thema Oxigeno

Echter, hebben wij een aantal foutmeldingen gekregen over een paar plugins en deze hebben wij verwijderd.

Vorige week hebben wij weer een storing doorgekregen bij de team-pagina. Wij konden deze pagina niet meer bijwerken en/of opslaan.

Gisteren hebben wij nog wel aan de website kunnen werken.
Alleen vandaag kunnen wij niet meer inloggen via de wp-admin van onze pagina.

Ik heb momenteel met onze hosting (Argeweb) contact opgenomen en zij kunnen niks voor ons doen omdat het via WP gefixt moet worden.

Formulier velden achter elkaar

Is het mogelijk om velden achter elkaar te zetten met er recht boven naam van het veld. b.v.

Voornaam        Tussenvoegsel      Achternaam

------------- -------------- -----------------

en de lengte van de velden aan te passen.

WordPress wit scherm (http 500 error) oplossen

Geeft je website een volledig wit scherm of een HTTP 500 ERROR aan? Maak je dan geen zorgen, want dit is gelukkig nog op te lossen! Dit witte scherm of ’500 error’ wordt ook wel ‘White Screen Of Death’ genoemd, ook wel bekent als ‘WSOD’.

HTTP 500 ERROR zoals getoond in Google Chrome
HTTP ERROR 500 zoals weergegeven in Google Chrome

Het symptoom van het probleem is duidelijk, een wit scherm of de melding ’HTTP 500 Internal Server Error’. De oorzaak van deze fout komt meestal vanuit de code van de website en is hiermee enorm divers, het kan namelijk vanuit een plugin of thema worden veroorzaakt maar ook door WordPress zelf komen. Het kan ontstaan omdat de code een fout bevat, de verschillende onderdelen niet goed samenwerken of omdat een update bijvoorbeeld niet volledig of goed is uitgevoerd.
In veel gevallen betekent het ook dat zowel de ‘voorkant’ van je website als het beheerpaneel een volledig wit scherm geeft of de http 500 error melding.

Voor iemand die ervaring heeft met het oplossen van HTTP 500 ERROR foutmeldingen is dit meestal binnen enkele uurtjes op te lossen.

Wij lossen dit probleem op voor een vast tarief
€188 ex btw, op basis van no-cure-no-pay & 1 maand garantie!

Hulp vraag insturen

Je kan ook zelf proberen dit probleem op te lossen, dit is wel behoorlijk technisch. Zoals eerder aangegeven kan de ‘HTTP 500 Error’ verschillende oorzaken hebben. Hierdoor moet er eerst uitgezocht worden waar de foutmelding vandaan komt.

Hoe kan je een wit scherm / http 500 error verhelpen?

Om te beginnen is het belangrijk om een backup te maken, zo kan het probleem nooit erger worden dan het nu is. Als je er toch niet uit zou komen, kan een expert aan de hand daarvan je altijd verder helpen.
Je kan bij de meeste webhosting providers een backup maken vanuit hun beheerpaneel of je kan met bijvoorbeeld een FTP programma alle bestanden van de website kopiëren naar je computer.
CyberDuck en FileZilla zijn twee veel gebruikte programma’s die gratis beschikbaar zijn voor alle computers.

WordPress Root weergegeven in Cyberduck
De WordPress bestanden weergegeven in CyberDuck

Bovengenoemd FTP programma gaan we ook nodig hebben om een bestand aan te passen.
We moeten namelijk opzoek naar het wp-config.php bestand. Dat bestand moeten we bewerken, dat kan in een zogeheten IDE (code bewerker) of op Windows is Kladblok ook geschikt.
Een aantal gratis cross-platform IDE’s zijn Microsoft Visual Studio en Atom.

Open het wp-config.php bestand en ga opzoek naar de code define('WP_DEBUG', false);
Wanneer je een IDE of échte codebewerker gebruikt, zal je zien dat er regelnummers voor staan.
De code waar we naar opzoek zijn, staat meestal rond regel nummer 80.
Verander define('WP_DEBUG', false); naar define('WP_DEBUG', true);
Sla het bestand op en uploadt dit weer naar je website.

wp-config.php met de wp_debug regel in beeld
Het `wp-config.php` bestand met de `WP_DEBUG regel

Als je denkt dat we nu het moeilijkste hebben gehad, dan moet ik je helaas teleurstellen! Dit was het eenvoudige deel…

Wanneer je de website nu ververst, komt er in plaats van een wit scherm of de http 500 internal server error een foutmelding te staan.
De foutmelding geeft aan in welk bestand en op welke regel het probleem zich voordoet.

Toont een PHP foutmelding (Fatal error)
De foutmelding wanneer de debug modus aan staat.

In het voorbeeld hier boven hebben we het bestandspad (file path) blauw gemarkeerd, dat geeft een indicatie in welke map het probleem zich voordoet. Als daar bijvoorbeeld wp-content/plugins of wp-content/themes in staat dan ligt het probleem vaak in het thema of plugin dat in hetzelfde ‘path’ naar voren komt.

In dat geval kan je in het FTP programma navigeren naar de plugins of thema map en de map van het plugin of thema die in de foutmelding staat een andere naam geven. De code van de plugin of het thema wordt dan niet meer uitgevoerd.

Het stuk dat we oranje gemarkeerd hebben, is de foutmelding. In dit voorbeeld wordt er aangegeven dat het bestand dat aangevraagd wordt niet bestaat of niet gevonden kan worden.
Dat kan veroorzaakt worden door een mislukte update of installatie.

Het geel gemarkeerde stuk geeft aan in welk bestand en op welke regel dit probleem tot uiting komt. Omdat het nu gaat om een ontbrekend bestand, wordt het bestand en regel aangegeven waar die wordt aangevraagd.

Het lastige van de foutmeldingen is om deze goed te interpreteren en op te lossen.
Omdat het probleem vanuit iedere plek en elk bestand kan komen, is hier geen kant en klare oplossing voor.

Wanneer het probleem vanuit een plugin of thema komt, kan je die via FTP deactiveren door de map naam aan te passen.
Als de melding vanuit een van WordPress eigen bestanden komt of uit de wp-admin of wp-includes map dan zou het handmatig updaten van WordPress het probleem wel eens willen verhelpen.

De moeilijkheid met de http 500 error / het Witte scherm in WordPress

Wat dit probleem zo lastig maakt om op te lossen wanneer je er geen ervaring mee hebt en de programma’s als FTP en een code-editor niet machtig bent, is de veelzijdigheid.
De foutmeldingen geven indicaties, maar zelfs als je die 1-op-1 kopieert en op zoekt in Google is de kans groot dat je geen ‘standaard’ oplossing zal vinden.
Als je tot zover bent gekomen, kan je ook de foutmelding naar ons toesturen via onderstaand formulier, dan kunnen wij je aan de hand van de foutmelding verder helpen of dit probleem voor je oplossen.