Stel je WordPress vraag

Loop je helemaal vast met je WordPress website? Heb je alles al geprobeerd wat je maar kan bedenken? Voordat je in een huilen uitbarst, je laptop uit het raam gooit of je toetsenbord door je scherm heen smijt uit frustratie, adem nog even diep in én uit, je hebt het adres voor WordPress hulp gevonden, wij gaan je verder helpen.

Loop de onderstaande punten nog wel even bij na, zo kan je beter en sneller geholpen worden.

Hoe stel je een WordPress vraag?

  • Wees concreet in je uitleg en zo volledig mogelijk. Een bericht als “Ineens werkt X niet meer” krijgen we regelmatig maar kunnen we niet zoveel mee. Nuttige informatie die je daarbij nog kan vermelden zijn onder andere: sinds wanneer werkt het niet meer, wanneer werkte het nog voor het laatste? Is er in die tussentijd een plugin, thema of updates geïnstalleerd? Wat is de exacte foutmelding (kopieer de letterlijke melding, dus niet “het geeft een error”)
  • Leg uit wat je al gedaan hebt om het antwoord op de vraag te vinden. Je hebt er zelf waarschijnlijk al veel aan gedaan op je vraag opgelost te krijgen, maar wat precies?
  • Voeg zo nodig screenshots toe, dit kan eenvoudig via https://snipboard.io. Dit geeft ons een beter overzicht van hoe de fout er uit ziet
  • Is het een fout in de plugin? Vertel ons ook of je de gratis of de premium variant hebt. Een link naar de pagina waar je de plugin vandaan hebt of de website van de ontwikkelaar is ook handig.
  • Vul alle invul velden in voordat je de vraag verstuurt, we houden het graag persoonlijk, dus ook je voornaam. Vergeet ook niet de link van je website bij te voegen.
  • Wil je garantie dat we je aanvraag onbehandeld in de prullenbak gooien? Stuur dan een grof onbeleefd bericht van 1 zin! Wil je dat niet, dan zou het fijn zijn als je beleefd en respectvol naar ons bent. 🙂
  • Wees geduldig, je kan er van uit gaan dat wij je zo snel mogelijk helpen. Echter zijn er maar een bepaald aantal uren in een dag. Daarnaast krijgen mensen met een actief service pakket voorrang bij vragen en problemen.

Zijn bovenstaande punten duidelijk? Heb je de vraag duidelijk? Stuur dan onderstaand je vraag in en dan zullen wij je zo snel mogelijk helpen!