WordPress Avada thema licentie invoeren

Avada thema licentie invoeren op je WordPress website met deze stapsgewijze handleiding. Ontdek de gemakkelijkste manier om het Avada thema te activeren.

Wat is het Avada thema?

Het Avada thema is naast Elementor en Divi een populair WordPress thema. Avada wordt gebruikt voor verschillende type websites zoals een portfolio, e-commerce, blogs en meer.

Het thema staat bekend om de “drag-and-drop” page builder. Hiermee kan je eenvoudig zelf websites maken zonder ook maar enige kennis van coderen nodig te hebben.

Avada licentie aanschaffen

Ben je van plan om Avada te gebruiken voor jouw website? Je koopt Avada via themeforest.net. Je hebt dan meteen een ‘lifetime’ licentie. Het voordeel hiervan is dat je niet na een bepaalde periode hoeft te verlengen en altijd toegang hebt tot de laatste versie en updates van Avada. Een licentie kost momenteel $69 inclusief 6 maanden support van de ontwikkelaars.

Hoe installeer ik de Avada thema licentie in WordPress?

Gebruik je Avada voor het bouwen van jouw site? Volg dan de stappen hieronder om Avada te activeren.

  1. Ga naar themeforest.net/downloads

  2. Log in met het account waarmee je Avada hebt gekocht en ga naar downloads. Zoek hier naar Avada.

  3. Selecteer bij de groene download knop dat je alleen het licentiebestand in text wil downloaden
    download enkel de license (text) om eenvoudig de licentie code te kunnen kopiëren

  4. Open het gedownloade bestand
    En kopieer de purchase code.
    Het item Purchase Code is een uniek nummer en kan maar 1 keer gebruikt worden.

  5. Ga terug naar WordPress.
    Klik op Avada in je WordPress dashboard en voer hier de code uit de vorige stap in. Dit doe je in het “register your website” veld. Klik vervolgens op “Register now”.

    Voor de zojuist gekopieerde licentie in

Avada elders downloaden (illegaal)

Wanneer je Avada niet volgens de officiële route hebt gekocht, dan loopt je website, los van dat het illegaal is, serieuze veiligheidsrisico’s. Je weet niet waar het bestand precies vandaan komt en welke code er toegevoegd is aan de bestanden. Bovendien mis je support en updates van Avada bij vragen of problemen.

Hulp bij installeren van Avada thema op WordPress

Wil je hulp bij het installeren van het Avada thema op je WordPress site? Of heb je een andere WordPress vraag? Laat het ons weten en wij lossen je WordPress probleem snel op!