Melding: “Warning: “continue” targeting switch is equivalent to “break”

Op het moment dat mensen de website bezoeken komt er een melding

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /httpd.www/wp-content/plugins/smk-sidebar-generator/html.php on line 83

Ik heb de host van onze website benaderd en die gaf de verklaring dat het om cache van de browser gaat. Op verschillende browsers op verschillende pc’s komt het echter naar voren, dus ik heb het idee dat er een andere oorzaak is. Aangezien dit niet netjes staat op het moment dat iemand de website bezoekt zou ik het graag weg werken.

Kunnen jullie hierbij helpen?

Beantwoord door Richard

Zeker dat we hierbij kunnen helpen!

Aan de hand van de foutmeldingen komen er 2 plugins naar voren die de meldingen veroorzaken, revslider, voluit Slider Revolution
en SMK Sidebar Generator.

Optie 1: is om de debug modus uit te zetten. Daarmee blijven de fouten op de achtergrond wel aanwezig. Echter zijn dit waarschuwingen en geen ‘fatal errors’ dus de gevolgen zijn beperkt, ook al hoort het natuurlijk niet.

Optie 2: Het kan ook zijn dat de gebruikte smk sidebar generator plugin en revslider/Slider Revolution een update nodig hebben.

Bij betaalde thema’s worden er vaak premium plugins meegeleverd die enkel een update krijgen wanneer het thema zelf ook geüpdatet wordt.

Door de wijze waarop dit soort thema’s gebouwd zijn wilt het daarbij ook nog wel gebeuren dat er geen update melding van in het dashboard verschijnt en dat je dit handmatig moet updaten.
Of zelf een licentie voor Slider Revolution aanschaffen en die invoeren.