WordPress onderhoud

Een team dat elke dag voor je klaarstaat om jouw WordPress site up to date te houden. Da’s handig! Belangrijker: je bent er zeker van dat je site altijd werkt en dat er altijd een recente back-up is. ’Doet mijn site dat dan niet allemaal automatisch?’ Een begrijpelijke gedachte, maar nee: om je site bij de tijd te houden, is WordPress onderhoud nodig. Ons team neemt je dat werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat je site goed beveiligd is en dat je met de laatste plug-ins werkt. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Webshop Service

€259,99per maand

Backups
Ja

Realtime

Bewaartijd backups

365 dagen

Dagelijks beveiligings updates
Ja

Overige updates
Ja

Wekelijks

Voorrang op vragen
Ja
Malware monitoring
Ja
Hack vrij garantie
Ja
Snelheid optimalisatie
Ja
Aanpassingen inbegrepen
Ja
Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Ja
Voor webshops & complexe sites
Ja
Setup kosten

€0,-
geen setup kosten

Maandelijks opzegbaar
Ja

Site Service

€36,30per maand

Backups
Ja

Dagelijks

Bewaartijd backups

120 dagen

Dagelijks beveiligings updates
Ja

Overige updates
Ja

Wekelijks

Voorrang op vragen
Ja
Malware monitoring
Ja
Hack vrij garantie
Ja

1 x per jaar

Snelheid optimalisatie
Ja
Aanpassingen inbegrepen
Ja

1 per maand

Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Ja
Voor webshops & complexe sites
Nee
Setup kosten

€49,02
eenmalig

Maandelijks opzegbaar
Ja

Site Service Lite

€18,15per maand

Backups
Ja

Wekelijks

Bewaartijd backups

90 dagen

Dagelijks beveiligings updates
Ja
Overige updates
Ja

1x per kwartaal

Voorrang op vragen
Nee
Malware monitoring
Nee
Hack vrij garantie
Nee/span>
Snelheid optimalisatie
Nee
Aanpassingen inbegrepen
Nee
Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Nee
Voor webshops & complexe sites
Nee
Setup kosten

€32,20
eenmalig

Maandelijks opzegbaar
Nee

per jaar gefactuureerd

Back-ups

Natuurlijk hoop je dat er nooit iets met je site gebeurt, waardoor informatie verloren gaat. Wij zeggen: ‘better safe than sorry!’ Met andere woorden: ga voor zekerheid. Met de Site Service van WPHelpdesk ben je er zeker van dat je elke dag een back-up hebt van je site. Elke back-up bewaren we minimaal 120 dagen voor je.

Heb je een vraag?
Jij krijgt voorrang!

Goeie deal: maak je gebruik van de Site service, dan heb je voorrang op andere WordPress-gebruikers. Loop je ergens tegenaan binnen het systeem van WordPress? Heb je een specifieke vraag over jouw website? Ons WordPress onderhouds-team staat voor je klaar en helpt je zo weer op weg. En geen zorgen: jij hoeft je niet bezig te houden met moeilijke codes, dat doen wij wel voor je!

WordPress Ondersteuning: bel ons

Kun je wel wat WordPress hulp gebruiken? Wij kennen elke code en zijn op de hoogte van de nieuwste updates binnen WordPress. Eén belletje en je bent algauw weer verder geholpen. Met de Site service bel je tegen lokaal tarief (in plaats van 90ct p/m). Dus, waar je ook tegenaan loopt, wij lossen het graag voor je op.

Geef mij maar: Altijd kunnen bellen

Site Service aanvragen

Wij voeren updates uit

Een WordPress-update houdt meer in dan achter de schermen op de button ‘updaten’ drukken. Je wilt dat WordPress sneller werkt, je wilt dat je met de laatste plug-ins werkt. En je wilt dat je site er na een update precies hetzelfde uitziet. Ons team houdt dagelijks jouw site in de gaten. Zijn er veranderingen binnen WordPress, dan zorgen wij ervoor dat jouw site blijft draaien, zoals je dat gewend bent.

Goed om te weten:

Er zijn een paar uitzonderingen waarbij er wél iets kan veranderen. Dat is wanneer:

  • door WordPress aanpassingen aan het thema zijn gedaan, waardoor updaten niet mogelijk is;
  • licenties van plugins niet meer geldig zijn, of:
  • een combinatie van plugins, thema’s en WordPress niet meer goed samengaan.

Wij beveiligen je WordPress site

Wat zou het lekker zijn als een dokter een virus tegenhoudt, nog voordat je ziek wordt! Met een griepvirus gaat dat helaas niet, maar websites hebben ook dagelijks te maken met aanvallen van buitenaf. En die kunnen wij wèl tegenhouden. Ons team houdt jouw site daarvoor in de gaten. Zodra er iets gebeurt wat niet de bedoeling is, ondernemen wij actie. Je mag ons zien als jouw WordPress beveiligers!

Hack vrij garantie

Mocht je website ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch gehacked of geïnfecteerd worden met malware dan ruimen wij dit voor je en zullen we actie ondernemen om herhaling te voorkomen. Zo kom jij niet voor onverwachte kosten te staan in een toch al stressvolle situatie.

Aanpassing aan je site

Soms wil je jouw site er net even anders laten uitzien, of heb je een nieuw plug-in nodig. Dat doen wij graag voor je. Binnen de Site service geven we je iedere maand 1 aanpassing van je WordPress-site cadeau. Dat gaat om een kleine verandering. Grotere aanpassingen voeren we tegen gereduceerd tarief voor je uit.

Doe mij dat cadeautje
Want ik wil nog wel eens wat wijzigen

Site Service aanvragen

Goed om te weten:

Er is een verschil tussen een vraag en een aanpassing. Stel je een vraag, dan sturen wij een antwoord waarmee je zelf het probleem kan oplossen. Vraag je om een aanpassing; dan lossen wij het probleem voor je op!

Ter illustratie:

Vraag: Hoe verplaats ik het logo op mijn website een stukje naar rechts?
Antwoord: Dat kan door een stukje CSS code toe te voegen. Op jouw site moet je een margin-left toevoegen aan #logo img. Als je thema geen custom CSS functie heeft, dan moet je daar een plugin voor instellen of een Child-theme aanmaken.

Aanpassing: Kan het logo op mijn website een stukje naar rechts verplaatst worden?
Antwoord: Gedaan! Is dit ver genoeg / hoe je het in gedachten had?

 

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gebruik maken van deze WordPress onderhoud service? Ik kan toch zelf ook op de ‘update-knop’ van WordPress drukken?

Dat kan. Maar met onze service krijg je veel meer en ga je bovendien voor zekerheid.

  • Wij zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen WordPress.
  • We zorgen ervoor dat je met de juiste plug-ins werkt.
  • We zien wanneer je site van buitenaf door malware of virussen wordt aangevallen en we houden dat tegen.
  • We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

Als ik gebruik maak van de Site Service, kan ik dan onbeperkt vragen stellen?

Ja. Al gaan we ervan uit dat je met drie vragen per week echt wel aan je informatie komt en hebben we een max. aantal telefoontjes dat we per maand behandelen (4).

Hoef ik mijn WordPress site zelf niet meer te updaten?

Nee, dat is overbodig. Wij zorgen voor jouw updates en het gehele technische WordPress onderhoud.

Als ik mijn site wil veranderen, valt dat binnen deze service?

Je krijgt bij Site service 1 kleine aanpassing van ons cadeau. Wil je meer aanpassen? Dan doen we dat tegen gereduceerd tarief.

Wat betekent ‘gereduceerd tarief’ bij jullie?

Als we een kleine aanpassing aan je website doen, dan vragen we daarvoor geen ‘opstartkosten’. Dat doen we normaal wel, omdat er vaak nogal wat regelwerk aan te pas komt, voordat we aan de slag kunnen. Maak je gebruik van Site service, dan doen we dat dus zonder opstartkosten.

Kan ik onbeperkt met jullie bellen?

Niet onbeperkt. Onze richtlijn is dat vier telefoontjes van vijf minuten gelijk staat aan 1 website-aanpassing. En binnen het Site pakket krijg je 1 website-aanpassing per maand. Vier telefoontjes per maand zijn dus tegen lokaal tarief. Mocht je vaker met ons willen bellen, dan verrekenen we dit met de opvolgende maand.

Kan ik mijn vragen per mail sturen?

Natuurlijk zijn niet alle vragen even geschikt om via de telefoon te beantwoorden. Dus ja, graag: de meeste vragen zijn écht handiger om per e-mail te stellen. Je kan het antwoord dan later ook nog weer terug lezen. Wil je advies, of heb je een kleine vraag zoals ‘Waar zat dat ene knopje ook alweer?’, bel ons gerust!

Waarom betaal ik setup kosten?

Bij aanvang van je abonnement sluiten we je website aan op onze beheersystemen én doen we een Site check. Zo zetten we je website over naar SSL als dat nog niet gedaan is en beveiligen we je website. Mogelijk dat je website ook al wat achterstallig onderhoud heeft, dit doen we dan ook meteen. Alles bij elkaar zijn er zo heel wat opstart werkzaamheden die gedekt worden door de setup kosten.

Hoe kan ik Site Service opzeggen?

Je kunt deze service opzeggen voor het begin van de nieuwe maand. Regel je opzegging door een mail te sturen naar: [email protected]

Ja! Ik ga voor veiligheid & vraag ondersteuning aan

Site Service aanvragen