Over WPHelpdesk

WPHelpdesk is opgericht omdat wij er van houden om mensen echt te helpen en niet enkel onze eigen portemonnee, dat maakt ons blij.

Daarom bieden we een plek voor mensen met WordPress vragen die veel zelf willen & kunnen doen maar daar zo nu en dan professionele hulp en advies bij nodig hebben.

Dat doen we door onze kennis te delen in de vorm van artikelen, video’s en de mogelijkheid om gratis je vraag te stellen om een zetje in de juiste richting te krijgen.

Wanneer er meer hulp nodig is omdat je er niet uit komt of het liever door iemand anders wilt laten uitvoeren kan je natuurlijk ook bij ons terecht.

Speciaal voor die extra technisch ondersteuning en om te zorgen dat je website altijd goed blijft functioneren hebben we onze Service Pakketten.

Onze insteek is uniek, wij willen namelijk dat je site gewoon zo snel mogelijk weer werkt wanneer die ‘kapot’ is.

Klinkt heel logisch natuurlijk maar wat wij vaak zien gebeuren is dat er voor hulp wordt aangeklopt bij ‘website bouw’ partijen, hun oplossing is vaak ‘een nieuwe website’.

Dit terwijl voor een fractie van de kosten je website gewoon gerepareerd kan worden!

Zelfs wanneer je onze hulp nodig hebt is het niet zo dat de teller direct begint te lopen.Dat komt door onze DIY-WDIFY aanpak.

Do It Yourself, waarbij je zelf het probleem gaat verhelpen en wij je enkel een zetje in de goede richting geven zodat je er mee aan de slag kan, deze hulp bieden we je gratis aan.

Verder is er de We Do It For You aanpak, dan lossen wij je probleem zo snel mogelijk op. Dit is onze premium dienst waarvoor we wel een vergoeding vragen.

Team

Richard

Richard, oprichter van WPHelpdesk.

Met 12 jaar WordPress ervaring, waarin hij meer dan 8.890 website eigenaren heeft geholpen met hun WordPress vragen en problemen kan je hem zonder twijfel een WordPress expert noemen.

Ook is hij deel van het WordPress.org Support-team, spreekt zo nu en dan op WordPress bijeenkomsten. Is hij organisator van officiële WordPress evenementen zoals WordCamp Noord-Nederland, WordCamp Nederland, WordPress Meetup Fryslân én regelmatig vrijwilliger bij WordCamp Europe.

In zijn vrije tijd voor zover dat er nog is, kan hij genieten van een goede whisky, gamen op de PS4 of ‘offline’ met vrienden ouderwetsche bordspelen of op stap naar kroeg of een dance feest.

Charlotte

Charlotte is onze vliegende kiep, zij is al een geruime tijd bij WPHelpdesk en springt in bij verschillende taken. Van mailtjes beantwoorden tot artikels schrijven.

Naast haar studie International Leisure & Events Management werkt ze part-time voor ons en reist graag de wereld af. Zo heeft ze ook een half jaar lang in Azië gewoond en vanaf daar gewoon verder gewerkt voor ons.

Verder is Charlotte meestal wel te vinden in sociale gelegenheden en houdt zij van koken voor vrienden.