WordPress probleem oplossen

Premium WordPress support voor wanneer je extra hulp nodig hebt van een WordPress specialist.

Werkt jouw WordPress website niet meer of loop je tegen problemen aan? Opzoek naar WordPress hulp? Zoek dan niet verder: wij lossen het probleem snel en adequaat op zodat je website weer bereikbaar is voor jou en je websitebezoekers. Klik hier om meteen contact op te nemen met WPHelpdesk.

Hoe goed je website ook gebouwd is, toch kun je soms tegen problemen aanlopen. Bij WPHelpdesk zijn we gespecialiseerd in WordPress en beschikken we over de kennis en ervaring om jouw WordPress probleem snel en adequaat op te lossen.

Waarom kiezen voor WPHelpdesk?

  • No cure, no pay
  • Actief in de NL WordPress community
  • Forum moderator van het officiële Nederlandse WordPress forum (inmiddels meer dan 1.556 reacties)
  • 15 jaar ervaring in het maken van websites
  • Inmiddels meer dan 11.898 afgehandelde tickets
  • 4,9/5 beoordeling op Google review

Onze werkwijze

Voor ieder probleem maken wij standaard vooraf een backup van de website. Deze backup testen we daarna. Zo weten we zeker dat de backup volledig en bruikbaar is. Op die manier gaan er geen waardevolle gegevens verloren en creëren we een veilige omgeving om het probleem te kunnen onderzoeken.

Vervolgens zetten we een testomgeving op om de oplossing te testen. Zodra de website weer werkt bespreken we dit met je. Bij akkoord zetten we de nieuwe versie van jouw website vervolgens live.

Wat klanten over ons zeggen

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Tot onze schrik waren een aantal van onze webpagina’s niet meer leesbaar. Even bellen met de WPHelpdesk en we zijn weer in de lucht. Bedankt voor deze adequate hulp!
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
WPHelpdesk is een zeer goede helpende hand als het om WordPress vragen gaat. Ze zijn goed op de hoogte van het programma en ook zeer bedreven in de programmeertalen achter WordPress. Met WPHelpdesk kom ik er altijd weer uit.’
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Fijn bureau met veel expertise. Niets is teveel. En zeer redelijke tarieven.

WordPress probleem oplossen

Het oplossen van WordPress problemen zit standaard inbegrepen in onze onderhoudspakketten. Maak je nog geen gebruik van onze onderhoudspakketten? Neem dan contact op met WPHelpdesk. Vertel ons zo specifiek mogelijk wat het probleem is, op welke pagina’s het probleem zich voordoet en welke handelingen je verrichte voordat het probleem ontstond.

Werkt jouw WordPress website niet meer of loop je tegen problemen aan? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij maken je website zo snel mogelijk weer bereikbaar voor jou en je websitebezoekers.