WordPress Bellen

WordPress bellen is in principe niet mogelijk. De experts en specialisten van WPHelpdesk kunt u wel bellen en al uw WordPress gerelateerde vragen stellen. Wij hebben een enorm brede kennis, van het volledig zelf ontwikkelen en programmeren van websites tot het gebruik van het WordPress.com platform.

U kunt ons bereiken op 0900-0279 (€0,90/minuut)

Waarom is WordPress bellen niet mogelijk?

WordPress is een open-source project waarvan de code door honderden mensen ontwikkeld wordt. Hier is niet één individu of bedrijf eigenaar van of verantwoordelijk voor. Vanuit dat punt is er dan ook geen centraal aanspreek punt. De WordPress Community heeft echter wel een support forum waar je vragen kan stellen gerelateerd aan de open-source WordPress.org variant.

Het platform van WordPress.com bied hun eigen support forum, daarnaast bieden ze bij de betaalde pakketten ook ondersteuning via live-chat en email

Bellen voor WordPress hulp

Voor een snel antwoord op uw vraag kunt u bellen met een van onze specialisten. Is uw website afgeschermd of is het handig als we ‘mee kijken’ dan is het verstandig om vooraf al het programma Teamviewer te installeren. Met dat programma kunnen we een connectie maken. Om vervolgens mee te kijken op je computer en op die wijze in veel gevallen het probleem verhelpen.

Als je een vraag hebt waar het antwoord zonder problemen een paar dagen op kan wachten, dan kan je ook een vraag stellen met dit formulier.

Wij staan zitten tijdens kantoor uren voor u klaar.
U kunt ons bereiken op 0900-0279 (€0,90/minuut)