WordPress onderhoud uitbesteden

Met onze WordPress onderhoudspakketten hoef jij je geen zorgen eer te maken of je site wel optimaal functioneert, daar zorgen wij wel voor.
Persoonlijk advies voor het meest geschikte pakket of even kennismaken?
Plan een gesprek

Site Service

€49,-per maand, excl. btw
Aanvragen

Backups
Ja
Beveiligings updates
Ja

Updates
Ja
Voorrang op vragen
Ja

voor 1 persoon

Hack vrij garantie
Ja
Snelheid optimalisatie
Ja
Inclusief Hosting
Ja

basis hosting

Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Ja
Maandelijks opzegbaar betaling per maandelijkse automatische incasso
Ja

minimale looptijd 1 jaar

Site Service Business

€96,-per maand, excl. btw
Aanvragen

Backups
Ja
Beveiligings updates
Ja

Updates
Ja
Voorrang op vragen
Ja

voor 4 persoon

Hack vrij garantie
Ja
Snelheid optimalisatie
Ja
Inclusief Hosting
Ja

Business hosting

Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Ja
Maandelijks opzegbaar betaling per maandelijkse automatische incasso
Ja

minimale looptijd 1 jaar

WooCommerce Service

vanaf €110per maand, ex. btw
Meer info over WooCommerce onderhoud

Backups
Ja

Realtime

Beveiligings updates
Ja

Updates
Ja
Voorrang op vragen
Ja

voor 4 persoon

Hack vrij garantie
Ja
Snelheid optimalisatie
Ja
Inclusief Hosting
Ja*

Optioneel, Business hosting

Inclusief premium plugins t.w.v. €1500+
Ja
Maandelijks opzegbaar
Ja

Een team dat elke dag voor je klaarstaat om jouw WordPress site up to date te houden. Da’s handig! Belangrijker: je bent er zeker van dat je site altijd werkt en dat er altijd een recente back-up is. ’Doet mijn site dat dan niet allemaal automatisch?’ Een begrijpelijke gedachte, maar nee: om je site bij de tijd te houden, is WordPress onderhoud nodig. Ons team neemt je dat werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat je site goed beveiligd is en dat je met de laatste plug-ins werkt. Je hebt er verder geen omkijken naar.

4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
4 ster waardering
Goede service is niet eenvoudig maar wel eenvoudig uit te drukken. Zeg wat je doet, doe wat je zegt en zorg voor vakkundige en tijdige oplossingen. En al vele jaren is dat wat Richard en zijn team voor ons betekent. Een prettige en productieve samenwerking ????
Richard, Emailhandyman
Klant sinds 2012
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Super service! Denkt met je mee en draagt oplossingen voor…….Zeker een aanrader om in te schakelen als je hulp nodig hebt bij WP of voor onderhoud van je site!
C. M., Google Review
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Supersnel antwoord gekregen op mijn vraag in verband met prijsvermelding in Woocommerce. Mijn probleem was binnen de korste keren opgelost. En zelfs voor een leek als ik in zéér verstaanbare taal. Super !!
Marleen, Lolinabox
klant sinds 2018

Wat valt er onder WordPress onderhoud & Site service

Natuurlijk hoop je dat er nooit iets met je site gebeurt, waardoor informatie verloren gaat. Wij zeggen: ‘better safe than sorry!’ Met andere woorden: ga voor zekerheid. Met de Site Service van WPHelpdesk ben je er zeker van dat je elke dag een back-up hebt van je site.

Voor webshops en E-commerce sites maken we zelfs ‘real-time’ backups zodat er nooit een bestelling zal verdwijnen bij een probleem.

Backups bewaren we doorgaans 365 dagen, zo kunnen we zelfs een oude versie terug halen mocht je iets per ongeluk verwijderd hebben en hier pas op een later moment achterkomen.

Goeie deal: maak je gebruik van de Site service, dan heb je voorrang op andere WordPress-gebruikers. Loop je ergens tegenaan binnen het systeem van WordPress? Heb je een specifieke vraag over jouw website? Ons WordPress onderhouds-team staat voor je klaar en helpt je zo weer op weg. En geen zorgen: jij hoeft je niet bezig te houden met moeilijke codes, dat doen wij wel voor je!

Kun je wel wat WordPress hulp gebruiken? Wij kennen elke code en zijn op de hoogte van de nieuwste updates binnen WordPress. Eén belletje en je bent algauw weer verder geholpen. Met de Site service bel je tegen lokaal tarief (in plaats van 90ct p/m). Dus, waar je ook tegenaan loopt, wij lossen het graag voor je op.

Geef mij maar: Altijd kunnen bellen

Site Service aanvragen

Een WordPress-update houdt meer in dan achter de schermen op de button ‘updaten’ drukken. Je wilt dat WordPress sneller werkt, je wilt dat je met de laatste plug-ins werkt. En je wilt dat je site er na een update precies hetzelfde uitziet. Ons team houdt dagelijks jouw site in de gaten. Zijn er veranderingen binnen WordPress, dan zorgen wij ervoor dat jouw site blijft draaien, zoals je dat gewend bent.

Goed om te weten:

Er zijn een paar uitzonderingen waarbij er wél iets kan veranderen. Dat is wanneer:

  • door WordPress aanpassingen aan het thema zijn gedaan, waardoor updaten niet mogelijk is;
  • licenties van plugins niet meer geldig zijn, of:
  • een combinatie van plugins, thema’s en WordPress niet meer goed samengaan.

Wat zou het lekker zijn als een dokter een virus tegenhoudt, nog voordat je ziek wordt! Met een griepvirus gaat dat helaas niet, maar websites hebben ook dagelijks te maken met aanvallen van buitenaf. En die kunnen wij wèl tegenhouden. Ons team houdt jouw site daarvoor in de gaten. Zodra er iets gebeurt wat niet de bedoeling is, ondernemen wij actie. Je mag ons zien als jouw WordPress beveiligers!

Mocht je website ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch gehacked of geïnfecteerd worden met malware dan ruimen wij dit voor je en zullen we actie ondernemen om herhaling te voorkomen. Zo kom jij niet voor onverwachte kosten te staan in een toch al stressvolle situatie.

Soms wil je jouw site er net even anders laten uitzien, of heb je een nieuw plugin nodig. Dat doen wij graag voor je. Binnen de Site service geven we je iedere maand 1 aanpassing van je WordPress-site cadeau. Dat gaat om een kleine verandering. Grotere aanpassingen voeren we tegen gereduceerd tarief voor je uit.

Doe mij dat cadeautje
Want ik wil nog wel eens wat wijzigen

Site Service aanvragen

Goed om te weten:

Er is een verschil tussen een vraag en een aanpassing. Stel je een vraag, dan sturen wij een antwoord waarmee je zelf het probleem kan oplossen. Vraag je om een aanpassing; dan lossen wij het probleem voor je op!

Ter illustratie:

Vraag: Hoe verplaats ik het logo op mijn website een stukje naar rechts?
Antwoord: Dat kan door een stukje CSS code toe te voegen. Op jouw site moet je een margin-left toevoegen aan #logo img. Als je thema geen custom CSS functie heeft, dan moet je daar een plugin voor instellen of een Child-theme aanmaken.

Aanpassing: Kan het logo op mijn website een stukje naar rechts verplaatst worden?
Antwoord: Gedaan! Is dit ver genoeg / hoe je het in gedachten had?

Veelgestelde vragen

Dat kan. Maar met onze service krijg je veel meer en ga je bovendien voor zekerheid.

  • Wij zijn op de hoogte van ontwikkelingen binnen WordPress.
  • We zorgen ervoor dat je met de juiste plug-ins werkt.
  • We zien wanneer je site van buitenaf door malware of virussen wordt aangevallen en we houden dat tegen.
  • We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

Ja. Al gaan we ervan uit dat je met drie vragen per week echt wel aan je informatie komt en hebben we een max. aantal telefoontjes dat we per maand behandelen (4).

Nee, dat is overbodig. Wij zorgen voor jouw updates en het gehele technische WordPress onderhoud.

Je krijgt bij Site service 1 kleine aanpassing van ons cadeau. Wil je meer aanpassen? Dan doen we dat tegen gereduceerd tarief.

Als we een kleine aanpassing aan je website doen, dan vragen we daarvoor geen ‘opstartkosten’. Dat doen we normaal wel, omdat er vaak nogal wat regelwerk aan te pas komt, voordat we aan de slag kunnen. Maak je gebruik van Site service, dan doen we dat dus zonder opstartkosten.

We hebben geen ‘hard’ limiet, we begrijpen best dat je de ene maand misschien wat meer vragen hebt dan een andere. Maar we kunnen natuurlijk ook niet maand in maand uit uren bellen voor die paar tientjes.

Daarom is het niet onbeperkt. Onze richtlijn is dat vier telefoontjes van vijf minuten gelijk staat aan 1 website-aanpassing. En binnen het standaard Site Service pakket krijg je 1 website-aanpassing per maand. Vier telefoontjes per maand zijn dus tegen lokaal tarief gemiddeld. Mocht je vaker met ons willen bellen, dan verrekenen we dit met de opvolgende maand. Dit geven we wel vooraf aan. Je zou de eerste zijn voor wie we dit extra factureren dus niets om je druk over te maken.

Ja graag!

Natuurlijk zijn niet alle vragen even geschikt om via de telefoon te beantwoorden. Dus ja, graag: de meeste vragen zijn écht handiger om per e-mail te stellen. Je kan het antwoord dan later ook nog weer terug lezen. Wil je advies, of heb je een kleine vraag zoals ‘Waar zat dat ene knopje ook alweer?’, bel ons gerust!

Bij aanvang van je abonnement sluiten we je website aan op onze beheersystemen én doen we een Site check. Zo zetten we je website over naar SSL als dat nog niet gedaan is en beveiligen we je website. Mogelijk dat je website ook al wat achterstallig onderhoud heeft, dit doen we dan ook meteen. Alles bij elkaar zijn er zo heel wat opstart werkzaamheden die gedekt worden door de setup kosten.

Je kunt deze service opzeggen voor het begin van je nieuwe maand, doe dit minstens 5 werkdagen van te voren, dan hebben we ook tijd om dit te verwerken. Verder is het geen moeilijk gedoe, je kan opzeggen door gewoon een mail te sturen naar: [email protected]

Ja! Ik ga voor veiligheid & vraag ondersteuning aan

Site Service aanvragen