~Strippen~ Reddingen kaart

Met een strippenkaart kan je onze ondersteuning vooraf inkopen.
Dit is handig wanneer je zo nu en dan kleine aanpassingen wilt laten doen aan de website of hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen.

Waarom een strippenkaart?

Wanneer je zo nu en dan aanpassingen wilt laten uitvoeren aan je WordPress website die minder dan 30 minuten zouden kosten, is de tijd die nodig is om een inschatting te doen qua offerte, hier akkoord op krijgen, het werk in te plannen, het uit te voeren, factureren en het incasseren naar verhouding enorm!

Met een strippenkaart kost eigenlijk alleen nog het inplannen en uitvoeren van de werkzaamheden tijd. Hierdoor is de doorlooptijd van kleine aanpassingen vele malen korter. Denk aan dezelfde dag kort in plaats van ‘ergens volgende week’ kort.

Hoeveel ‘bang’ voor je bucks €€’s krijg je eigenlijk?

Een enkele aanpassing van de content kost niet meer dan 1 strip. Heb je heel veel wijzigingen dan kan er natuurlijk ook meerdere strippen in één keer gebruikt worden.
Voor 16 strippen kunnen we in vrijwel alle gevallen een gehackte site opschonen en beveiligen.
Met 8 strippen kunnen we vaak de website qua snelheid behoorlijk verbeteren.
64 strippen? Voor dit aantal kunnen we in basis een volledige website (ver)bouwen.

Als je niet zo vaak aanpassingen hebt, laten we zeggen gemiddeld 1 keer per maand (12 aanpassingen per jaar) dan is een Site Service pakket ook een uitkomst.

Daar zit 1 strip per maand bij inbegrepen. Dit is de goedkoopste optie, ook omdat we dan de backups en updates aan de site verzorgen.

De enige beperking hiervan is dat de strippen enkel en alleen voor de site met het WordPress onderhoudspakket te gebruiken zijn.

Voordelen van een WordPress Helpdesk Strippenkaart

✅ Voor meerdere websites te gebruiken
✅ Tot wel 38,73% korting
✅ Ook voor kleine aanpassingen & fixes! Geen honderden euro’s betalen voor iets dat in 10 minuten is op te lossen
✅ Ook contact mogelijk via ons reguliere telefoonnummer
✅ Uitgegeven strippenkaarten zijn standaard 1 jaar geldig

WordPress Hulp Strippenkaart bestellen